Souhlasím se shromažďováním a zpracováním souborů cookies, které zpracovává společnost Google v souladu se svými Zásadami. Více informací ZDE. Rozumím

O Nás

                  

 

MP TOBACCO s.r.o.

Libušská 347/140

142 00  Praha 4

IČO: 26722917

DIČ: CZ26722917

 

tel./fax: +420.2619126 46

 

 

e-mail: info@mptobacco.cz

 

Firma MP TOBACCO s.r.o. vznikla v roce 2003 jako distributor zahraničních tabákových výrobků a příslušenství, které dovážela v té době  na český trh firma UNIVERSAL.

Majitelem obou firem je uznávaný odborník na tabákové výrobky i příslušenství Ing. Milan Pokorný, který má za sebou více než 35 let praxe v oboru doutníků a tabáku vůbec.

 

Současná firma MP TOBACCO s.r.o. je silná, moderní, prosperující firma, která se během několika let usilovné práce propracovala na špičku českých distributorů tabákových výrobků, dýmek a příslušenství.  Dosáhla toho zejména svým pozitivním přístupem k zákazníkům, ale také ke svým dodavatelům, se kterými udržuje dlouholeté přátelské vztahy. Dalším faktorem, který významně přispěl k tomu, že je firma MP TOBACCO s.r.o. žádaným a vyhledávaným prodejcem tabákového sortimentu je fakt, že se po celou dobu své existence snaží nabízet zákazníkům tyto výrobky v co nejnižších cenách, dobré kvalitě a v co nejkratších lhůtách.

 Nejsme ale pouze  distributoři doutníků, dýmek a příslušenství v ČR. Rozumíme doutníkům a jsme vyhledávanými profesionály pro školení, přednášky a presentace z oblasti kouření, uchovávání a anatomie doutníků.